Parc de nadal

Parc de nadal infantil i juvenil 
Saló de la infància

Educafesta us dissenyarà el parc de nadal que esteu buscant, adaptat a les vostres necessitats i desitjos.

Només cal que ens feu saber les característiques i requisits que demaneu, i nosaltres a partir d'aquí us dissenyarem i crearem el vostre parc de nadal infantil, juvenil o per adults.

Disposem d'una gran varietat d'activitats per atendre a la diversitat de persones que participaran del parc de nadal.

Els millors parcs de nadal per a viure i gaudir del nadal en família!

Disseny, gestió i organització del parc de nadal

  • Aspectes importants que cal pensar abans de muntar un Parc de Nadal:

- Duració del parc de nadal: segons necessitats i pressupost.

- Lloguer d'activitats infantils o activitats amb monitors.

- Es realitzarà algun espectacle fi de festa? tenim escenari?

- En quin espai es realitzarà? Disposem d'un pavelló? Les activitats podran romandre muntades durant tots els dies de parc de nadal?

- Decorarem l'espai amb temàtica nadalenca ?

- Posarem música ambient i servei de megafonia?

- Quin aforament permet l'espai escollit? Quina previsió de gent asistirà al parc de nadal?

- A quin tipus de públic va dirigit el parc?  La proposta inclou activitats per a totes les edats?

 

  • Et detallem les activitats imprescindibles, que no hi poden faltar, per al teu parc de nadal: 

Activitats infantils i familiars

Una col·lecció de jocs gegants com activitat central del parc de nadal farà evitar les llargues cues, ja que podrà jugar molta gent. El circ també és molt bona opció. 

Maquillatge i tallers de manualitats

El taller de pinta cares i maquillatge de fantasia, o els tallers de manualitats de nadal són opcions genials per a oferir als nens i nenes un espai de calma, més tranquil i creatiu. 

Inflables i atraccions especials

Castells inflables per a totes les edats, inflable tobogan, inflable per saltar i inflables i atraccions especials són l'èxit de tot parc de nadal. El tragaboles és un dels inflables estrella. 

Ludoteca infantil de 0 a 5 anys

Un espai infantil amb una ludoteca infantil de 0 a 5 anys, és un racó imprescindible en tot parc de nadal o saló de la infància, ja que els nens més petits necessiten un espai cuidat i addient per a ells. 

Activitats per a parcs de nadal

"Un saló de la infància divertit i amb activitats per a tots els gustos i per a totes les edats"

Els ajuntaments i entitats organitzen els parcs de nadal durant les festes de nadal, perquè els nens i nenes estiguin entretinguts i puguin gaudir del nadal amb diversió i com ells mereixen. Durant les dates de vacances de nadal, els infants estaran ben entretinguts si tenen un parc de nadal a la seva ciutat.

La filosofia d’Educafesta és que els parcs de nadal vagin destinats a un gran nombre de gent, per tant, intentem que hi hagi activitats per a totes les edats. Activitats infantils, activitats juvenils i també activitats per adults. Inclús, moltes de les nostres activitats són per a viure en família, és a dir, on hi poden jugar els nens i nenes juntament amb els seus pares , germans o avis.

Els parcs de nadal que muntem, intentem que siguin molt atractius, que hi hagi una gran varietat d’activitats, i que totes elles siguin molt diverses. Activitats més manuals, com per exemple els tallers de nadal o les manualitats de nadal. També els inflables infantils, els jocs gegants, o bé, una activitat de circ. Per als adolescents intentem oferir inflables esportius, com un futbolí humà, o unes grans canastes inflables per jugar a bàsquet.  També oferim atraccions mecàniques com el toro mecànic o brau mecànic. Altres activitats per a joves , com la zona wii o material recreatiu com un futbolí, un air-hockey, entre d’altres.

Per tant, per als parcs de nadal oferim un gran nombre de possibilitats perquè tothom pugui gaudir i jugar amb activitats de nadal molt diverses.



Parcs de nadal temàtics

Parc de nadal del circ

Aquesta fotografia és d'un saló de la infància i juventut, un parc de nadal amb temàtica del circ on totes les activitats i tota l'ornamentació anava dissenyada amb la temàtica del circ. 

Un munt d'activitats infantils i juvenils per a gaudir del circ, on nens i nenes podien desenvolupar les seves habilitats motrius mentre jugaven en família en les festes de nadal. 

 

 

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.